ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ EB FIT – NS5161

15,50 10,00
-35%
Διαγραφή
Κωδικός προϊόντος: NS5161 Κατηγορίες: , ,

Το προϊόν εμποδίζει την κίνηση της επιγονατίδας, γι ‘αυτό λειτουργεί τέλεια μετά από τραυματισμό.
Μια επένδυση γύρω από το άνοιγμα στο μπροστινό μέρος βοηθά στη σταθεροποίηση της επιγονατίδας. Διατηρεί την άρθρωση στη σωστή θέση και επιταχύνει τη θεραπεία κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης. Ο σταθεροποιητής έχει 2 αρθρώσεις Velcro, δεν εισάγεται πλήρως στο πόδι. Η ευκολία αυξάνεται περαιτέρω κατά 2 ζώνες Velcro γύρω από τον κύριο σταθεροποιητή.
Αν θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία αποκατάστασης και να απολαύσετε ξανά τις αγαπημένες σας ασκήσεις, θα πρέπει να σκληρύνετε τις αρθρώσεις σας. Σταθεροποιητές αυτού του τύπου συνιστώνται από γιατρούς / φυσιοθεραπευτές στη διαδικασία αποκατάστασης και για τη μείωση του τοπικού οιδήματος ή τραυματισμών.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ουλή κατά τη διάρκεια μιας ποικιλίας σωματικής δραστηριότητας, καθώς και κάθε μέρα. Εύκαμπτο υλικό νεοπρένιο με πολύ καλές θερμομονωτικές ιδιότητες αυξάνει την άνεσή σας κατά τη χρήση. Το υλικό σας κρατά ζεστούς, βελτιώνει την απόδοση των μυών και είναι ευχάριστο για το σώμα. Το προϊόν ταιριάζει και στα δύο πόδια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες και άνδρες. 1 Τεμάχιο