ΣΕΤ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ – 1030555

25,00 17,00
-32%
Διαγραφή
Κωδικός προϊόντος: 1030555 Κατηγορίες: , ,

Το σετ ελαστικών αντίστασης EB FIT χρησιμοποιείται σε προπόνηση δύναμης, προπόνηση φυσικής κατάστασης, αλλά και σε ασκήσεις αποκατάστασης.
Ένα σετ από 5 λάστιχα είναι μια λειτουργική, εύχρηστη συσκευή που σας επιτρέπει να κάνετε ασκήσεις για την ανάπτυξη των μυών του κάτω και του άνω μέρους του σώματος. Οι προπονήσεις θα διαμορφώσουν τα χέρια, το στήθος και την πλάτη. Δύο ιμάντες αστραγάλου χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση των αστραγάλων και των γονάτων. Η συσκευή αποτελείται από πέντε λάστιχα κατασκευασμένα από υλικό TPE. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να προσθέσετε ή να αποσυνδέσετε γραμμές και να προσαρμόσετε το επίπεδο αντίστασης. Οι άνετες λαβές αφρού βρίσκονται καλά στο χέρι και δεν γλιστρούν κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ισχυροί γάντζοι από μέταλλο θα σας προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια κατά την άσκηση.
Τα λάστιχα έχουν φορτίο από 4,5 κιλά έως 22,5 κιλά, το οποίο είναι ορατό χάρη στα διαφορετικά χρώματα και τις διαμέτρους. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την αντίσταση του καουτσούκ στις τρέχουσες εκπαιδευτικές ανάγκες και δεξιότητές σας. Χρησιμοποιώντας όλα αυτά ταυτόχρονα, μπορείτε να πάρετε φορτίο έως και 67,5 κιλά.
Κίτρινο – 4,5 kg, διάμετρος 7 mm
Κόκκινο – 9 kg, διάμετρος 8 mm
Πράσινο – 13,5 kg, διάμετρος 9 mm
Μπλε – 18 kg, διάμετρος 9 mm
Μαύρο – 22,5 kg, διάμετρος 10 mm